Projectontwikkeling

Onze werkwijze

Bij Sterck trekken we mooie concepten graag door in uw interieur. Over grenzen en functionaliteit heen. Wij vragen van u flexibiliteit in denken zodat we uw interieur met veel creativiteit heel uniek kunnen maken. Als derde generatie specialisten in badkamer & keuken durven we de lat steeds hoger leggen. Een mooi design, kwaliteitsvolle materialen en een ingenieus ontwerp vormen de start van elk project.

Van bij het eerste contact tot wanneer u de deur achter ons sluit, schaart het hele Sterck-team zich achter uw project. Een vaste contactpersoon maakt communiceren, aanpassen of vragen stellen bijzonder makkelijk. Wij willen het samen anders doen en daar is iedereen van doordrongen.

In 4 stappen naar een stijlvolle badkamer & keuken

1

Maak een afspraak

Aan inspiratie geen gebrek. Wij bieden u 9.000m² showroom vol keuken- en badkamerbeleving. Wenst u verder advies of een bijhorende offerte, dan vragen we om hiervoor een afspraak te maken. Zo kunnen we de tijd nemen om u te informeren en te inspireren.

2

Begeleiden door professionals

Samen werken we een creatief voorstel op maat uit. We bekijken de ideale inrichting van uw ruimte en adviseren u in de materiaalkeuze en technische vragen. Kortom, we creëren de ideale badkamer en/of keuken voor uw gezinssituatie. Een eigen plaatsingsdienst voor uw keuken, dressing, tv meubelen,… is daarbij zeker een extra troef.

3

Ontvang een offerte

Ongeacht uw budget, bij Sterck vindt u altijd een keuken en/of badkamer die bij u past. Wij bezorgen een offerte op maat van uw materiaalkeuze, ontwerp en stijl. Geen verrassingen, wel transparantie van begin tot eind.

4

Geniet van het resultaat

Aan de hand van uw feedback finetunen we samen het ontwerp. Pas wanneer u 100% tevreden bent, finaliseren we alles en starten we met de productie. Met elke volgende stap krijgen uw lege ruimtes karakter, stijl en vorm zodat u binnenkort zorgeloos kan gaan genieten.

Meer dan 65 jaar ervaring in het vak

Met meer dan 65 jaar ervaring in het vak noemen wij onszelf een expert. Dat etiket dragen we bij Sterck met veel trots. Doorheen de jaren leerden we alle kneepjes van het vak. Een bepaalde stijl komt pas volledig tot z’n recht als alle aparte ruimtes samen één geheel vormen. Sterck harmoniseert keuken, badkamer, kasten en tegels zodat een huis werkelijk een thuis wordt.

Maak uw online afspraak

Laat u inspireren

We bieden al onze klanten een uitgebreid assortiment aan materialen, stijlen en mogelijkheden aan. We vertrekken vanuit een wit blad en halen voldoening uit een doordacht voorstel op maat. Laat je inspireren aan de hand van onze gerealiseerde projecten.