Projectontwikkeling

Badkamerdesign

Uw badkamer staat symbool voor intimiteit, rust en integriteit. Onze interieurvormgevers vinden samen met u de meest passende materialen, kleuren en afwerkingen om uw eigen oase van rust te ontwerpen.

160 tentoongestelde badkamers

Standaard opstelling tot maatwerk

6 ervaren interieurvormgevers

Badkamers voor elke budgetklasse

Badkamers die meegaan in de tijd

Een badkamer is niet langer louter een wasplaats, het is veel meer dan dat. Naast hun functionaliteit dienen badkamers meer dan ooit ook sereniteit uit te stralen. Het is een ruimte waar het hele gezin na een drukke dag kan ontspannen. Het is een rustige plek in huis waar genieten centraal staat. Dompel uzelf onder in de wereld van badkamers in onze 9000m² grote toonzaal. Hier begeleiden we u persoonlijk en kan u onze duurzame en prijsvriendelijke badkamers ontdekken.

Merken waar u kunt op vertrouwen

Samen tillen we uw badkamerbeleving naar het hoogste niveau. We toveren uw badkamer om tot een luxueus plekje waar u dagelijks zal kunnen genieten. Om u te kunnen voorzien van topkwaliteit, werken we uitsluitend met hoogwaardige merken. U kan hieronder een greep uit onze merken vinden.

Ontdek onze badkamers

We nodigen u graag uit in onze showroom waar we u begeleiden in de wondere wereld van prachtige badkamers. U ontdekt ons uitgebreid assortiment aan materialen, stijlen en mogelijkheden. We vertrekken vanuit een wit blad en realiseren een badkamer dat 100% uw smaak is. Laat u inspireren aan de hand van onze gerealiseerde projecten.