Projectontwikkeling

Vloer & wandafwerking

De afwerking van uw badkamer of keuken is geen bijzaak, maar een noodzaak. Een tegel bepaalt de sfeer van uw woning. Of u nu droomt van een industrieel of een landelijk interieur, voor elke stijl bestaat de perfecte tegel. Met de juiste keuze tegels voor uw vloeren en wanden maakt u uw project helemaal af, het bepaalt de sfeer van uw woning. Bij Sterck vindt u de perfecte tegels in allerlei kleuren, texturen en patronen, van mozaïek tot grootformaat, van natuursteen tot composiet. We hanteren een persoonlijke aanpak en samen gaan we op zoek naar de perfecte tegel voor uw project.

Creatieve tegels voor keuken en badkamer

Of u nu een totaalrenovatie uitvoert of op zoek bent naar tegels voor uw nieuwbouw, wij bieden een uitgebreid assortiment tegels voor uw keuken en badkamer aan. Tegels kunnen worden gebruikt om accenten toe te voegen aan de muren in uw keuken of badkamer, zo maakt u van uw ruimte een echte blikvanger. Voor elke stijl hebben wij de gepaste, bijhorende tegels. Wij maken de keuken of badkamer van uw dromen werkelijkheid, tot in de kleinste details. Of u nu gaat voor een vintage look of een strakke klassieke look, met onze tegels geeft u een persoonlijke touch aan uw interieur.

Samen kijken we naar welke wand en vloer het beste in uw interieur past. In ons assortiment vindt u heel wat duurzame en onderhoudsvriendelijke tegels. We gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends binnen de wereld van tegels. We verzekeren u van topkwaliteit.

In onze toonzaal in Aalst hebben wij 200m² omgebouwd naar een tegel afdeling waar u inspiratie kan opdoen. Zo realiseren wij voor u het perfecte totaalplaatje voor uw keuken of badkamer. In ons aanbod zitten niet alleen diverse cement gebonden composiet tegels, maar ook keramische en natuursteen tegels, van klassieke mozaïek tot groot formaat tegel.