Projectontwikkeling

Samenwerken met Sterck

U bent de projectontwikkelaar. Wij zijn uw partner in badkamer, keuken en technieken. Samen zijn we Sterck. Uw eindklant is gebrand op kwaliteit en wil graag professioneel geholpen worden bij de keuze van z’n badkamer en keuken. Als hij bij één en dezelfde partner zowel keuken als badkamer, maar ook tegels kan kiezen, dan zal hij je heel dankbaar zijn. Die one-stop-shop bespaart uw klant immers heel wat tijd, geld en energie. Op zoek naar een lijstje met álle voordelen? Et voilà…

Transparantie kenmerkt onze ondernemersstijl en die begint al bij de kennismaking. We trekken veel tijd uit om met uw klanten op zoek te gaan naar hun specifieke stijl en smaak. Daardoor wordt elk project ook maatwerk in plaats van de standaardkeuze in een pakket. Sterck neemt een heel verantwoordelijke rol op van begin tot eind en doet zelfs na oplevering een kwaliteitscheck bij uw klanten.

Gedetailleerde offerte per budget of per type woning

Geen onaangename verrassingen, kleine lettertjes of verborgen clausules. Wij geven u transparantie van het begin tot eind.

Geniet van extra voordelen bij grote volumes

Een groot of klein project, we werken voor elke partner een interessant voorstel uit.

Gedetailleerd plan
van aanpak

We werken heel efficiënt en ontwikkelen voor u een gedetailleerd plan van aanpak. Zo weet u precies wat er wanneer zal gebeuren. Deze houvast zorgt bij elk project voor een vlot verloop.

Versterk uw brochure met onze 3D presentatie

Gedaan met schetsen en plannetjes, wij voorzien u van een digitaal 3D model van de keuken en een productbrochure van de badkamer. Dat oogt niet alleen mooi in uw eigen brochures, maar het overtuigt met gemak uw eindklanten.

Reken op de stabiliteit van een familiebedrijf

Met ruim 65 jaar ervaring en expertise staat Sterck stevig in zijn schoenen. Bij ons vindt u een hecht team van experts, 100% betrouwbare afspraken en degelijkheid over de hele lijn.

"Je hebt leveranciers en je hebt partners. Sterck behoort voor mij absoluut tot de laatste categorie".

–  Bjorn Van Gerwen

65 jaar ervaring in het vak

Doorheen de jaren leerden we de gevoeligheden van dit specifieke segment kennen. Vandaag zijn we meesters in het inspelen op onuitgesproken behoeftes, in het anticiperen op de typische eigenheden van projectverkoop- en verhuur én op het maximaal ontzorgen van u als bouwheer. Meer nog, onze teams zijn in functie van projectontwikkeling georganiseerd en pakken uw project aan met de kennis en expertise die Sterck eigen is.

We ontvangen uw klanten in een stijlvolle toonzaal van maar liefst 9000m² waar ze inspiratie kunnen opdoen voor hun keuken en badkamer. Daarna bieden we hen binnen de uitgestippelde mogelijkheden van het project de kans om op maat te ontwerpen en te kiezen. Tenslotte gaat het om hun thuis en daar zetten we ons talent graag voor in.

Het verloop van projecten

1

Van aanvraag tot akkoord

Afhankelijk van het vooropgestelde budget werken we samen een concreet basisvoorstel uit. U ontvangt een dossier voor akkoord.

2

Het verhaal van uw kopers

Uw klant krijgt een duidelijk beeld van het door u gekozen pakket. We vertrekken vanuit de basis en nemen de klant mee doorheen verschillende materialen en stijlen om zo 100% op maat te werken. Wil uw klant een upgrade dan kan dat natuurlijk. We bezorgen u en uw klant een offerte op maat. Zodra uw klant zijn keuze heeft gemaakt, bezorgt Sterck u de definitieve plannen en de technische fiches van de keukens. Voor de badkamer volgt dit na validatie installateur. We houden van efficiëntie en daadkracht, u allicht ook. Daarom ontwikkelden we een gedetailleerd plan van aanpak zodat u precies weet wat er wanneer te gebeuren staat. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, deze houvast zorgt bij elk project voor een vlot verloop.

3

Bestelling, opmeting en plaatsing

Het concrete werk kan nu echt beginnen. Het verloop voor keuken en badkamer is lichtjes anders. Bekijk dit in onze brochure.

4

Evaluatie en genieten

Onze samenwerking met u als bouwheer verdient een terugblik en aandacht. Daarna is het volop genieten van het resultaat, zowel voor u als voor uw klant.

Ont-zorgen, een nieuw woord voor een goede gewoonte

We bieden u private label modellen aan, exclusief voor u en uw klanten. U kan onze expertise in badkamers en keukens ook uitbreiden naar het ontwerp en de productie van een bijkeuken, een dressing, inbouwkasten en tv-meubels. Zo helpt u uw eindklant een harmonisch interieur te creëren met slechts één partner. Werkt u met grotere budgetten en veeleisende klanten, dan zijn upgrades meteen mogelijk.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de projectmarkt kennen we de highs en lows als geen ander. We zijn voorbereid op veelvoorkomende problemen, stellen onze teams flexibel op en garanderen u een snelle oplossing bij onverwachte wendingen. We zijn vertrouwd met de complexe realiteit tijdens de ontwikkeling van een project en hebben onze processen en systemen zo optimaal mogelijk afgestemd op uw behoeften als bouwheer.

Bij Sterck gaan we er prat op dat we een groot deel van uw zorgen wegnemen. U hoeft ons die vraag zelfs niet te stellen, wij doen dat gewoon. Als een goede, oude gewoonte die ook nog eens future- proof is in deze drukke tijden.

Download onze brochure

Door op "Verzenden" te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor de brochure aanvraag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Topkwaliteit en keuze onder één dak

Uw eindklant is gebrand op kwaliteit en wil graag professioneel geholpen worden bij de keuze van zijn badkamer en keuken.

Als hij bij één en dezelfde partner niet alleen een keuken en badkamer, maar ook tegels kan kiezen, zal hij je heel dankbaar zijn. Die one-stop-shop bespaart hem immers heel wat tijd, geld en energie.

"Als de eindklant tevreden is, zijn wij dat ook. Sterck helpt ons om dat te bereiken".

Een vastgoedproject staat of valt met de keuze van betrouwbare en ervaren partners om het te realiseren. Als bouwheer heb je te veel aan je hoofd om elke partner apart te gaan controleren of opvolgen: ze moeten zelfstandig meedraaien in het project en liefst zelfs proactief meedenken. Sterck is op dat vlak een echt voorbeeld voor anderen. Onze eindklanten kunnen er op één plek terecht voor de keuze van zowel hun badkamer als hun keuken. Het budget en de standaard die wij als bouwheer vooropstellen, geldt bij Sterck slechts als richtlijn. Ze gaan met elke klant individueel op zoek naar de meest passende stijl en uitvoering. Gediplomeerde interieurarchitecten komen er tot verrassende ontwerpen.

–  Dimitri De Donder

Maak uw online afspraak