Projectontwikkeling

Verwarming & techniek

Kies voor de juiste technieken bij uw renovatie of nieuwbouw. Bij Sterck zorgen we ervoor dat alles één mooi geheel vormt en klopt tot in de details, van vloerverwarming tot designradiatoren. Ook voor airco’s kan u bij Sterck terecht, op die manier kan u gemakkelijk de binnentemperatuur van uw woning naar beneden krijgen. Dit kan vooral heel handig zijn tijdens de steeds warmere zomerdagen.

Wist u dat de helft van het energieverbruik van een woning naar verwarming gaat? Door te kiezen voor energiezuinige verwarmingssystemen zorgt u ervoor dat u de kosten op uw verwarmingsfactuur kan drukken. Bij Sterck helpen we u kiezen voor de meest duurzame oplossingen die geschikt is voor uw project.

Om uw woning te verwarmen hebt u keuze uit radiatoren of vloerverwarming. Wat is de beste keuze? Vloerverwarming is ideaal wanneer u bezig bent met een nieuwbouwproject of wanneer u plaats wilt besparen in uw ruimte. Vloerverwarming, in tegenstelling tot radiatoren, zorgt ervoor dat uw ruimte gelijkmatig wordt opgewarmd.

Radiatoren

Vloerverwarming

Airco

Regenwatersysteem

Warmtepomp

Duurzame systemen

Het duurzaamheidsaspect is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Onze experts kunnen u antwoord bieden op vragen zoals waarom het noodzakelijk is om uw woning goed te ventileren of waarom u toch beter die oude verwarmingsketel kan laten vervangen.

Bij een nieuwbouw is het verplicht om een regenwatersysteem te installeren. Dit biedt heel wat voordelen. Door voor bepaalde zaken zoals het toilet, de was of onderhoud gebruik te maken van regenwater, kan u heel wat leidingwater besparen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor onze planeet.

Sterck hecht veel belang aan duurzame, ecologische oplossingen voor uw project. Zo volgen wij alle nieuwe, duurzame alternatieven en trends nauw op de voet. Ook voor een warmtepomp en alle vragen hieromtrent kan u bij ons terecht. Een warmtepomp is een zuinige en duurzame methode om uw woning te verwarmen of warm water te produceren zonder het gebruik van fossiele brandstoffen. Een warmtepomp gebruikt warmte die in de natuur aanwezig is. Zo wordt hernieuwbare energie opgewekt uit de bodem, zon, grondwater of lucht. Op die manier kan u heel milieuvriendelijk verwarmen en bespaart u op uw energiekosten. Onze specialisten begeleiden u graag naar een ecologisch verantwoorde oplossing voor uw project.

Persoonlijk advies voor duurzame alternatieven

Waarom kiezen voor alternatieve en duurzame energie oplossingen? Waarom is het noodzakelijk uw woning goed te ventileren? Hoe voldoe ik als bouwer aan de nieuwe EPB normen? Waarom je toch beter die oude verwarmingsketel laat vervangen? Wat zijn de positieve effecten van zacht water?

Met al deze vragen worden onze adviseurs technieken dagelijks geconfronteerd. Het zijn dan ook drie specialisten in hun vak. Ze begeleiden u graag naar de voor u gepaste oplossing binnen het onderstaand aanbod. Als technische groothandel  plaatsen we geen installaties, doen we geen herstellingen of onderhoud maar we adviseren u graag richting het gepaste en bekwame installatiebedrijf binnen uw regio.