Subscribe

Hieronder kan u zich inschrijven op onze  nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en evenementen.

  Veilig op bezoek in onze toonzaal:

  Onze showroom in Aalst en Ronse zijn vrij te

  Visie &
  missie

  Sterck biedt een creatief advies en begeleiding aan, want enkel doorheen het personaliseren van de vormgeving van ruimtes, bekomt men de mogelijkheid zich uit te drukken in de eigen maat, kleur, toon. Sterck maakt zich sterk in het correct diversifiëren én van het product én van het prijsaanbod.

  Daarnaast wil Sterck een creatieve hefboom zijn om unieke concepten aan te bieden aan diegenen die de klassieke badkamer- en keukenconcepten achter zich durven te laten. Deze ontwerpen zijn de vertaling van een persoonlijke eisenpakket van de klant en zijn de uitdrukking van het unieke van elke klant. Sterck ontwerpt hiervoor eigen producten en werkt samen partners die hier mee vorm kunnen aangeven.

  08-Glasgevel
  09-Patio

  Sterck wil je helpen om je badkamer & keuken en interieur uniek te maken, met kwaliteit en creativiteit , maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Door een breed kwalitatief assortiment aan te bieden binnen deze segmenten biedt Sterck oplossingen naar bouwers & verbouwers , projectmarkt en professionele installatiebedrijven.