Projectontwikkeling

Van zomerse hitte naar koel genot

De zomers worden steeds warmer, wat kan leiden tot onaangename hitte in jouw huis. Met een airconditioning kan je heel snel de binnentemperatuur in je woning naar beneden halen. Airco’s zorgen voor een aangename verkoeling en creëren een oase van comfort, zelfs tijdens de heetste zomerdagen. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag werken, wil genieten van een goede nachtrust of gewoon in een comfortabele omgeving wil werken, onze airco’s zijn de perfecte oplossing.

Nieuwkomers in ons gamma

Bij Sterck hebben we de nieuwste collectie Bosch airconditioning. Hoe warm het ook wordt deze zomer, met Bosch blijf je de hele dag comfortabel. Met het nieuwe Bosch Climate gamma blijven jouw woonruimtes constant op de ideale temperatuur, zodat jij je dag kan invullen zoals je wenst.

Climate 5000M

De Climate 5000M is een innovatief multisplit-systeem, dat design en functionaliteit perfect combineert. Met dit systeem heb je de vrijheid om de temperatuur van meerdere ruimtes in je woning individueel te regelen, terwijl je slechts één buitenunit nodig hebt. Geen compromissen meer, want iedereen kan genieten van zijn of haar ideale comfortniveau.

  • Eén buitenunit en max. vijf binnenunits
  • Regel meerdere woonvertrekken met één buitenunit

 

Bij Sterck staan we klaar om jou te begeleiden bij het maken van de juiste technologische keuzes voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. We zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot succes, waarbij we samen de perfecte installatie vinden die naadloos aansluit bij jouw woning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we helpen je graag verder.