Projectontwikkeling

Say yes to een duurzaam wooncomfort met onze warmtepompen

Bij een renovatie of nieuwbouw is het essentieel om voor de juiste technieken te kiezen zodat jouw woning 100% future-proof is. Bij Sterck begeleiden we je graag op weg naar duurzaam comfort en stellen we een maatwerk berekening op voor elk specifiek project, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, particuliere woningen of projectontwikkeling. Eén van de meest verstandige keuzes die je kan maken voor een efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing is de installatie van een warmtepomp.

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Tegenwoordig komt steeds meer elektriciteit voort van hernieuwbare energiebronnen. In vergelijking met klassieke verwarmingssystemen biedt een warmtepomp tal van voordelen. Zo is het niet alleen zuiniger in energieverbruik, maar is het ook milieuvriendelijker omdat het gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen, zoals de warmte uit de omgeving of de grond. Dit zorgt ervoor dat je met een warmtepomp zeer energiezuinig je woning zowel kan verwarmen als verkoelen.

Voor alle projecten

Het gebruik van warmtepompen is tegenwoordig bij zowel nieuwbouw als renovaties bijna altijd de beste keuze. Warmtepompen staan bekend om hun veelzijdigheid en efficiëntie, waardoor ze perfect geschikt zijn voor zowel nieuwbouwprojecten als de renovatie van bestaande woningen.

Wist je trouwens dat warmtepompen heel efficiënt zijn in combinatie met vloerverwarmingssystemen? Omdat ze ook een koelfunctie bevatten, zeg jij vaarwel tegen onaangename hitte in jouw woning tijdens de zomer.

 

Bij Sterck geloven we in duurzaamheid als de weg naar een betere toekomst. Daarom staan onze adviseurs technieken klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij het vinden van het perfecte duurzame systeem.  Maak een afspraak en laat je persoonlijk begeleiden.