Subscribe

Hieronder kan u zich inschrijven op onze  nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en evenementen.

  In 4 stappen naar uw stijlvolle
  keuken, badkamer of interieur

  01
  Inspiratie dat doet dromen

  Met zijn 9000m2 zorgt onze toonzaal voor heel wat verfrissende ideeën. U wandelt als het ware door Pinterest, maar dan in real life. Aan inspiratie geen gebrek.

  02
  Persoonlijk & uitgebreid advies

  We nemen ruim de tijd om u een kwalitatief en creatief voorstel op maat uit te werken. We bekijken de ideale inrichting van uw ruimte en adviseren u in uw materiaalkeuze en technische vragen. Kortom, we zoeken naar de ideale badkamer en/of keuken voor uw gezinssituatie. Maak hieronder uw afspraak of contacteer ons telefonisch op 053/21 54 40 (Aalst) of 055/21 56 57 (Ronse). Geeft u zeker aan of het om een volledige inrichting gaat of deelse renovatie? Zo kunnen we inschatten hoeveel tijd we nodig hebben voor onze afspraak. We beseffen maar al te goed dat uw tijd ook kostbaar is… We nemen uw project ter harte, daarom voorzien we makkelijk 2u voor een eerste bespreking van uw project.

  03
  Uitgebreide en duidelijke offerte

  We komen tot een offerte die past bij uw persoonlijke levensstijl & budget.

  04
  Uw droomproject uitgewerkt

  Samen finetunen we het ontwerp. Helemaal tevreden met het voorstel? Dan wordt uw badkamer en/of keuken gefinaliseerd en bespreken we de levertermijn. Zie hoe uw keuken vorm krijgt dankzij de goede zorgen van ons professioneel plaatsingsteam. Voor badkamers werken we samen met de beste en ervaren installateurs uit de regio. Tenzij u zelf aan de slag kan gaan.

  Maak hier een afspraak met één van onze interieurvormgevers of technische specialisten.

   

  Wij hebben uw aanvraag tot afspraak goed ontvangen.