Projectontwikkeling

Hansgrohe: modern design & kwaliteitsvolle producten

‘Made by hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelt Hansgrohe al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs na intens gebruik. Kwaliteit en design gaan dus wel degelijk hand in hand.

Sterck nv is al meer dan 60 jaar ervaringsdeskundige op vlak van sanitair. Reeds jarenlang werken we daarvoor samen met betrouwbare partners en kwalitatieve leveranciers zoals hansgrohe en Axor.

Hansgrohe biedt met zijn badkamer- en keukeninnovaties een gebruiksgemak dat sinds het begin steeds verder werd gerevolutioneerd om het dagelijkse gebruik van water comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken.


Het toppunt van douchegenot

Douchen of toch liever in bad? Je twijfelt niet langer als je de nieuwe douchelijn van hansgrohe ontdekt. Voor veeleisende liefhebbers van wellness en design. Dankzij bijzondere straalsoorten, zoals de microfijne en ultrastille douchetechnologiën, wordt uw dagelijkse douche een ontspannende belevenis.

Ontdek alle facetten van Hansgrohe in onze toonzaal in Aalst & Ronse!