Projectontwikkeling

Duravit Days

Duravit biedt een ruim assortiment aan sanitair: van wc’s tot wastafels en van badkamermmeubels, baden en douches tot sauna’s. Ieder product wordt door de beste specialisten ontworpen waardoor je verzekerd bent van een hoge mate van comfort en kwaliteit. Duravit is keer op keer bereid nieuwe wegen in te slaan – met innovatieve technieken, met buitengewoon design en met het aanboren van nieuwe productsegmenten voor ieders budget.

Gratis accessoire bij aankoop van een toilet uit de ‘ME by Starck’ collectie

Of u nu kiest voor een staand of hangend toilet van ME by Starck, alle wc’s zijn uitgerust met de Duravit Rimless® spoeltechniek voor een perfect hygiënische en efficiënte spoeling, ook bij kleine waterhoeveelheden. De nieuwe, precies ontworpen wc-zittingen zijn uitgerust met een zachte sluittechniek en zijn met een druk op de knop eenvoudig afneembaar.

Tot eind februari 2021 krijgt u bij aankoop van een toilet ‘ME by Starck’ een accessoire naar keuze ter waarde van €50.

Voorwaarden:

– Bij aankoop van een ‘ME by Starck’, ontvangt u gratis (een) accessoire(s) voor een waarde van €50 (verkoopprijs, zonder btw)
– Deze actie loopt van 10 december 2020 tot 28 februari 2021, uw offerte dient in deze periode bij ons te worden gefinaliseerd en doorbesteld.
– Geen annulatie mogelijk

Cashback op de douche-wc SensoWash® Starck f

Iconisch design. Maximaal comfort.

Nooit eerder hadden we zoveel aandacht voor hygiëne. Daar komt Duravit de vraag naar meer hygiëne tegemoet. Door technologie in dienst te zetten van comfort en hygiëne, is de meest hygiënische oplossing ook de meest comfortabele.

De SensoWash® Starck f is een douchetoilet dat met een douchesproeier en warmeluchtföhn wc-papier helemaal overbodig maakt en zorgt voor een handenvrije toiletervaring. Duravit en Philippe Starck zorgden voor een strak ontwerp dat uiterst gebruiksgemak biedt.

De 2 modellen Lite en Plus zijn eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en kunnen vrij worden geconfigureerd via een applicatie.

Ontvang €100 cashback op uw douche-wc SensoWash® Starck f Plus Compact of SensoWash® Starck f Lite Compact.

Bewaar uw aankoopbewijs en claim voor 8/4/2021 uw cashback via volgende stappen op cashbackstarck.be:

1/ Vul uw gegevens in.

2/ Neem het aankoopbewijs van uw Douche-WC SensoWash® Starck f Plus Compact of SensoWash® Starck f Lite Compact erbij en omcirkel de datum, het aangekocht product en de prijs.

3/ Scan of neem een foto van uw volledig aankoopbewijs.

4/ Upload uw foto of scan.

5/ Wanneer uw deelname is goedgekeurd, ontvangt u binnen 6 weken de €100 op uw rekening.