Subscribe

Hieronder kan u zich inschrijven op onze  nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en evenementen.

Veilig op bezoek in onze toonzaal:

Onze showroom in Aalst en Ronse zijn vrij te

Home  /  Alle   /  Bouwheer aan het woord: Els & Ward

Bouwheer aan het woord: Els & Ward

Els & Ward aan het woord: “Degelijk & correct”

“Voor onze nieuwbouwappartementen in Ninove kozen we voor Sterck Aalst. Heel handig als je alle expertise onder 1 dak hebt, zowel voor keuken, als voor badkamer. De interieur vormgevers gingen nog een stap verder… ze dachten ook mee voor de kamerinrichting van onze dochter. We zijn heel tevreden met de vlotte samenwerking. Samen met het team van Sterck werd alles tot in de kleinste details uitgetekend. Ook de uitwerking verliep zeer goed: nauwkeurige planning en verzorgde installatie. We zijn trots als we onze keuken en badkamer kunnen tonen aan gasten en zullen Sterck zeker aanbevelen!